MIC MOBILIER PICTAT-ETERNUL VIS

   Bună, dragii mei prieteni, visez de un car de ani să pictez mobilier şi deşi m-am tot agitat să studiez micul dulăpior  de pantofi cumpărat de la  Ikea pentru a-l înfrumuseţa  într-una din zilele toamnei care a trecut, am prins curaj să pictez pe furnir. Deşi am avut, ce-i drept, ceva emoţii pentru că nu ştiam cum se va comporta furnirul faţă de lemnul care absoarbe altfel vopseaua acrilică mi-am spus "ei, fie ce-o fi, dacă nu-mi iese bine îi dai eu de cap cumva să arate "fine" totuşi!!"
  Deşi am fost surprinsă de rezultat şi sper să vă surprind şi pe voi într-un mod plăcut....
   Iar pentru viitor revin cu pictura decorativă "One stroke" care se practică cu succes în domeniul decorativ în Anglia, America şi alte state europene deoarece la noi nu există tutoriale sau cursuri.
   Vă place dulapul meu de pantofi?
SAU SCAUNELUL DE FURNIR PICTAT LA UN AN DISTANTA DE CELALALT???CAND IN SFARSIT AM REUSIT SA PICTEZ CU TEHNICA ONE STROKE??


 Ceea ce am realizat pana acum  a fost joaca de copil la capitolul mobila pictata ptr că, avand ocazia de a picta am vazut cat de frumos poate fi dar și cata munca....cine nu lucreaza  handmade apreciaza mai putin munca decat produsul finit.Dar aceasta este mentalitatea romanului deocamdata.
 Gânditi-va ca un mobilier de genul celui de jos se vinde peste granite la pretul dublu al mobilierului in sine.

Căutaţi pe blog