16 ianuarie 2012

SUNT.....MARA

  Bună..sunt aici ca să descriu în forme şi culoare frumosul în căutarea cuvintelor rătăcite de o limbă  mută. Sunt ca să fiu...uneori o pată de culoare. Alteori un cuvânt.Alteori o formă.Dar sunt pentru a avea curajul de a fi....eu.           
"A fi" înseamnă a avea curajul de a te mărturisi şi de a risca să nu fii deloc înţeles de ceilalţi.
  Eu sunt pentru că sunt şi mi-aş dori să fiu într-o zi om, în alta o floare, o umbră, un copac, o frunză, un elefant haios, o mobilă sau un fir de praf.Ca să fiu în toate formele posibile, ca să trăiesc în toate modalităţile posibile, ca să respir în toate formele de relief posibile, ca să trăiesc TOTAL.
SUNT CA SĂ FIU........MARA









13 comentarii:

Antonina spunea...

Mara, e de departea cea mai frumoasa casetuta pe care am vazut-o!!! Superb lucrata! Felicitari draga mea!!!

Mara spunea...

În general nu realizez ,,tehnici,, de acest gen deoarece îmi par mai grele si mai nenaturale, prefer sa pictez natural, este mult mai simplu mai ales ca ma fascinează culoarea.Desi vad ca se caută si acest gen de tehnica.Dar si efectul acesta e frumos nu?

Diana spunea...

Buna, Mara,chiar daca nu esti adepta acestui stil este chiar interesant, mie una imi place si asa fi fericita daca am putea colabora, daca doresti iti trimit adresa blogului meu.Pictura este pasiunea mea, desigur dar mai incerc uneori si tehnici noi.Iti doresc sa o tii tot asa ptr ca esti talentata si iti va merge bine.

Mara spunea...

Buna....multumesc pentru cuvintele frumoase,Diana.Putem vorbi desigur.Eu am incercat si incerc tehnici noi, foarte rar intalnite in Romania pentru a picta si a realiza efecte spectaculoase.Daca voi reusi sa faca asta nu ma mai impiedica nimic sa reusesc in ceea ce imi propun.Numai bine iti doresc si te mai astept aici.

Simona spunea...

Buna,Mara...
De multa vreme imi doream sa gasesc pe site-urile sau blogurile din Romania un site ca al tau ptr ca pe toate pe care intru gasesc tehnica servetelului sau alte tehnici colaterale si pe nici unul nu am gasit imbinarea artistica cu cea decorativa ca aici.Si promit ca revin ori de cate ori pot.Sper sa reusesti sa pictezi mobilier într-o zi.O zi buna!!!

Mara spunea...

Buna, Antonina...casetuta e facuta de multa vreme , chiar din vara anului trecut, eram la ţară, în curte, în aer liber, cu o cafea aburindă lângă mine.În vacantă!Ca eu merg cu atelierul dupa minee!!!!Am si vandut-o.Pentru ca au fost cam multi ochisori doritori...Dar mai am surprize încă nepostate si care isi asteapta intrarea !!!!Bafta la gatit , Antonina!!Toate femeile gatesc dar nu toate femeile au talent ca tine!!!Te pup

Laura G. spunea...

Foarte frumos!

decoratiunicustil spunea...

Buna, multumesc mult, Laura si va pup dulce pe ochisori pe amandoi.Te mai astept pe aici.Again....

Antonina Sofia Sociu spunea...

Draga mea, tocmai am descoperit un blog minunat, care sigur iti va atrage privirea.. http://cerceipictati.blogspot.com/

Te pup

decoratiunicustil spunea...

Buna, iti multumesc frumos.Pupici

Ioana spunea...

arata foarte bine! bravo!

decoratiunicustil spunea...

Buna, Ioana si bine ai venit pe blogul meu.Te astept cu mare drag.Iti multumesc pentru apreciere, eu sunt la un inceput de drum in domeniul tehnicii servetelului pentru ca, asa cum am spus mai sus, îmi place foarte mult pictura decorativa, culoarea. Dar vad ca se poarta foarte mult aceasta tehnica.Este si destul de greu de realizat, este adevarat.Pupici si te mai astept pe aici.

decoratiunicustil spunea...

Ioana draga poti vedea si tabloul decoupage de la alta pagina de pe site-ul meu, a fost o rama simpla pe care am infrumusetat-o si am scris poezia ,,Invata de la toate,,.Pupici

Căutaţi pe blog