11 aprilie 2013

ETERNUL VIS IMPLINIT....

   Numai când se lasă seara iar  soarele apune lăsând pe Cer cele mai frumoase nuanţe de culori ce ne îndeamnă la visare, numai când zgomotul surd al oraşului îşi reduce considerabil decibelii imaginaţia mea îşi croieşte drum spre  eternul vis: pictura decorativă pe mobilier........ 
Deşi  nu am studii în materie de pictură ci doar banalul talent în anii precedenţi am pictat tablouri în culori acrilice,casete  îmbinând pictura in acrilice cu diverse tehnici existente (tehnica servetelului, patina vremii, shabby chic, stencil)am fost mereu interesată de tehnica denumită "One stroke painting", tehnică care nu se practică în România decât pe unghii şi nici nu există manuale sau cursuri la vreo facultate, liceu sau şcoală de artă.
         Şi, aşa cum mă  stiu,  ca întotdeauna când îmi propun ceva reusesc, consider că  nu este atât de important timpul scurs până la concretizarea aspiraţiilor ci esentiala este bucuria aceea radiantă, deplină care îţi umple sufletul, liniştea pe care o resimţi când pictezi, exaltarea pe care ţi-o da succesul sau împlinirea lucrului făcut de tine singur...
 
  Deşi în tot acest timp am încercat să găsesc o cale proprie de a  realiza acest stil de pictură in 3D acum, după aproape 7 ani de cand mi-am propus pictura decorativa reusesc sa realizez primele mele incercari studiind singură cărti, planşe de lucru, videoclipuri Youtube. 
  Printre cărtile care mă inspiră se numără si Flowers A to Z de Donna Dewberry,Cartea Mare a Picturii Decorative,Vintage-Furniture-Painting Essential One Stroke de aceeasi autoare, Brushstroke handbook etc.
 Voi persevera pentru a imi dezvolta un stil propriu care sa dea ,,Decoratiunilor cu stil,, locul pe care il merita.Si va voi oferi placerea de a dezvalui din secretele picturii mele ,,dintr-o atingere,, spre a va atinge virtual sensibilitatea.

   
Va multumesc pentru timpul acordat, va simt aproape si ramaneti aproape!!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Minunată aceasta realizare a ta, pictura în 3D.Sunt minunati trandafiri dau senzatia ca ar fi reali.Felicitari !

MARA spunea...

Multumesc frumos si te astept din nou aici, pe blogul meu.Daca ai blog poti lasa blogul sa te pot vizita!Mara

Trimbitas Sorin spunea...

Bună ziua!

Tocmai am lansat http://www.descurcareste.ro, o comunitate destinată schimbului de cunoştinţe despre lucruri practice.

Scopul nostru este de a deveni locul în care să poţi împărtăşi cu alţii ideile tale practice şi în care să poţi învăţa de la ceilalţi cum să fii descurcăreţ şi să meştereşti lucruri pentru casă, grădină, cum să găteşti, să decorezi sau să faci lucruri tehnice.

Cu această ocazie vă invităm să vă alăturați acestei inițiative pentru că am văzut că si dumneavoastră sunteți interesată de astfel de lucruri.

Vă mulțumim!

O zi frumoasă!

Sorin

Căutaţi pe blog