13 noiembrie 2014

Ursuleţ de poveste...pentru voi, copii, minunea din vieţile noastre!

  Ar putea fi privit ca prieten, sfătuitor în noapte când zgomotele zilei se estompează pe nesimţite, şi lumina lunii vă luminează fruntea micuţă, acel tovarăş pe care îl strângeţi în braţe, cu patos să vă alunge teama de întuneric,de monstruleţii ce vă însoţesc seara la culcare şi vă înfioară. Ursuleţul, animăluţul pe care îl strângeţi atât de tare în jocul vostru inocent, de aproape că îl gâtuiţi dar el îndură cu stoicism...săracul...
Personajul de poveste care ţine locul mamei atunci când ea este departe de voi... cu treburi.Şi pe care îl aruncati într-un colţ al casei când îmbrăţişarea părinţilor se deschide larg spre voi. 
Eternul ursuleţ care îndură cu stoicism toate câte i se fac, până şi operaţii "chirurgicale" lucrate de mânuţa neîndemânatică şi mică folosind foarfecele drept instrument-bisturiu.
Pentru ca peste ani şi ani să regăsiţi în acel ursuleţ întruchiparea copilăriei, ursuleţ ce rămâne, poate mai ponosit, dar la fel de prezent în viaţa voastră, undeva,pe un colţ de mobilier sau de ce nu, în mânuţele propriilor vostrii copii.
Istoria se repetă şi se rescrie pentru a fi povestită.
Vă ofer, dragi copii, mămici, tătici, bunici un cadou special pentru nepoţi si persoanelor dragi Dvs. 
O casetă de lemn pictată manual cu motive de Crăciun..... ursuletul de poveste ţinând în lăbuţe un globuleţ albastru.Cine doreşte??







  

Niciun comentariu:

Căutaţi pe blog