19 aprilie 2012

Prietene drag.............

 "Pentru că, orice ai fi sau orice ai deveni, vrei pentru că aceasta voinţă este înscrisă undeva în Sufletul Universului.Aceasta este misiunea ta pe Pământ." (Paulo Coelho)


 Legenda Personală înseamnă de fapt menirea noastră pe Pământ, pentru că tot ceea ce facem aici va fi înregistrat undeva, în Univers, în Sufletul Lumii. 
 Sufletul Lumii este Iubirea de semeni, iubirea aproapelui, contopită cu Iubirea de Dumnezeu, pentru că El este Creatorul tuturor vietăţilor.Toate au suflet şi menirea lui este să iubească, să se purifice, să se împlinească prin iubire şi compromis. Ştii,prieten drag, sufletele care-şi iubesc duşmanii sunt puţine, dar sunt suflete........... de sfinţi. 
  Cea mai valoroasă comoară din lume nu o poţi atinge cu mâna, toate sufletele create de Dumnezeu sunt de fapt, Sufletul Lumii - el este nemuritor prin ceea ce duce cu sine mereu. 
   Maktub- nu este o expresie oarecare, "nu te teme pentru că aşa a fost scris ........." Este scris din momentul naşterii noastre. Noi nu putem schimba acest Maktub. Planetele care la  naşterea noastră sunt aliniate într-un fel exercită o anumită energie cosmică.
  Nu eşti niciodată liber alături de altcineva pentru că se interferează caracterele a două suflete - care poartă cu sine încărcătura cognitivă şi emoţională a unor alte vieţi.
 Te-ai gândit vreodată de ce unii oameni reacţionează aşa şi nu altfel? Te-ai gândit vreodată de ce eşti "blocat" între un temperament, o angoasă ori un complex? De ce nu ai dat un alt răspuns decât cel pe care vroiai să-l dai? 
  Pentru că există ceva NEDEFINIT, INFIM...căci dincolo de această soartă este o voinţă individuală de a schimba, de a nu face ceea ce este scris.Unii nu o descoperă sau nu o înţeleg sau nu o pot pune în aplicare.E VOINŢA SUFLETULUI TĂU!Dar uneori destinul îşi reia cursul firesc, fără voinţa ta,determinat de înlănţuirile  karmice ale vieţilor trecute. 




"Viitorul a devenit prezent, iar fiecare vis va avea şansa lui de a fi ascultat.Tot ce e important va rămâne,tot ce e inutil va dispărea.”(PAULO COELHO "Manualul Războinicului Luminii")


 



 Aceasta este prima mea casetuţă creată cu hârtie decoupage.Nu e drăguţă???

2 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

buna,iti multumesc pentru cuvintele frumoase, pentru vizita si de asemenea pentru propunerea de a face schimb de linkuri, sunt de acord :) Am sa revin si eu, ca sa pot citi de pe aici, o zi frumoasa!

decoratiunicustil spunea...

Buna, Lavi,urmaresc cu viu interes blogul tau, este deosebit si are multe cuvinte de duh.Numai bine iti doresc si te mai astept pe aici....cand vrei , cand ai dispozitie sau cand poti.Cu drag, Mara

Căutaţi pe blog